Den etablerede sportsudøver

“Min vej til at blive økonomisk uafhængig….”

Denne case tager udgangspunkt i en af Imperium Sports klienter. De fleste af vores klienter stiller gerne op og deler ud af deres erfaringer hvis du sidder derude og har behov for at tale med én af dem i forbindelse med din beslutning.

Atleten i denne case er en fodboldspiller. Vedkommende har haft stor succes i både ind- og udland. Han har repræsenteret Danmark ved adskillige lejligheder på den største scene. Interviewet er anonymt.

Hvad var din første tanke da Imperium Sports kontaktede dig?

Jeg har tidligere i min karriere haft et samarbejde med en økonomisk rådgiver, men da jeg ikke følte, at det var det rigtige for mig afbrød jeg det. Derfor var jeg faktisk superinteresseret i at høre hvad Lasse og Johan havde at sige og da de tilbød et uforpligtende møde kunne jeg ikke se nogen grund til ikke som minimum at tage snakken.

Hvordan var processen?

Først tog jeg en kort samtale via telefonen med Lasse som jeg kender fra tidligere. Her fortalte han mig lidt om hvad Imperium er, hvorfor de har startet det og hvordan de gerne vil hjælpe mig. Vi aftalte, at vi skulle mødes og tage en uforpligtende snak om min situation, så de kunne få et bedre indtryk af mine behov og jeg kunne lære dem lidt at kende.

Hvordan gik første møde med dem?

Mødet gik rigtig godt. Lasse havde taget sin partner Johan med og de virkede begge til virkelig at have styr på det med økonomi. Johans mangeårige erfaring med at håndtere folks formuer og Lasses faglige viden gjorde mig tryg. Derudover havde vi en god snak om, hvad jeg havde gjort i min karriere indtil nu og hvordan jeg så et fremtidigt samarbejde.

Så langt så godt. Hvordan kommer man så i gang?

Jamen der var egentlig et par skridt mere som Lasse og Johan gerne ville gå igennem inden vi indgik et egentligt samarbejde. De tilbød at gennemgå min økonomi uden, at jeg skulle forpligte mig til noget. Denne del lagde Lasse meget vægt på, da han kender sportsbranchen og gerne vil sikre at man ikke gør noget forhastet. Så en uges tid eller to senere tog vi et nyt møde hvor de fremlagde en formuestrategi som tog udgangspunkt i mine behov og ønsker om fremtiden. Desuden tog de en rådgivningsaftale med hvor alle vilkår fremgik tydeligt. De lagde meget vægt på, at det er et gensidigt samarbejde og derfor er der heller ikke en bindingsperiode – det skal fungere for alle parter for ellers giver det de laver ikke mening. Det synes jeg var en super fed tilgang. De lagde op til at jeg kunne tænke over tingene, men jeg var allerede overbevist så derfra indgik vi et samarbejde.

Hvordan er det så gået siden du blev kunde hos Imperium?

Det er faktisk gået rigtig godt. Først var der en del oprydningsarbejde og optimering af min nuværende økonomiske situation. Bl.a. indenfor skat, pension, bankaftaler, gældsstruktur og ja en hel masse andet. Jeg fik virkelig øjnene op for, at jeg sammen med dem kan opnå langt mere end jeg nogensinde havde drømt om. Det næste skridt var at få lidt mere struktur på min formue. Det vil sige at få foretaget investeringer som passer til min økonomi, min risikoprofil og mine ønsker. Her synes jeg at det var rart at de er uafhængige rådgivere der ikke bare skal sælge et eller andet. De anbefaler kun det bedste til mig, uanset hvem der sælger investeringen. De sørger også for at beskytte mig på nogle områder og tage højde for hvordan jeg i min situation undgår at lave nogle fejl og i nogle tilfælde udnytte nogle regler som jeg ikke kendte. Den proces er vi egentlig stadig i gang med. Selvfølgelig fordi det tager tid at vælge de rigtige investeringer når mulighederne opstår, men også fordi jeg stadigvæk er så heldig, at der er et plus på kontoen hver måned. Derudover har jeg lært at min økonomi hele tiden udvikler sig. Derfor er det vigtigt at have nogen der overvåger den og hjælper med hele tiden at optimere den. Det er det der skal sikre mig resten af livet.

Kan du prøve at sætte lidt flere ord på samarbejdet med Imperium?

Jeg synes at Lasse og Johan er meget opmærksomme på mine behov og føler generelt de er meget over min økonomi. Altså at de overvåger den og hele tiden sørger for jeg vælger de rigtige løsninger. De gør meget ud af at jeg skal føle mig tryg og jeg skal være med inde over beslutningerne og forstå hvorfor vi gør som vi gør. Derudover føler jeg at samarbejdet sikrer at jeg får eksekveret på de ting der er i min formuestrategi. Jeg havde aldrig fået gjort alt det som vi har været igennem sammen, hvis jeg havde stået alene med det. Den værdi der er i det er slet ikke til at beskrive. Både følelsen, men så sandelig også i fht. at beskytte og få pengene til at arbejde for mig og dermed få min formue til at vokse.

Har du nogle gode råd til folk der sidder derude og måske ikke lige ved hvor de skal gå hen eller hvordan de skal komme i gang?

Jo tidligere man starter med at gøre det rigtige jo bedre er det. Så det gælder egentlig bare om at tage fat i dem. Man kan gå ind på deres hjemmeside og finde ud af noget mere om dem. Ellers kan man prøve at skrive til Lasse på Instagram også hvis man synes det er nemmere.

Skal vi hjælpe dig med at beskytte formuen?

Tag kontakt til os og få et uforpligtende møde om hvor du kan spare penge og optimere på din økonomiske situation, så du får det maksimale ud af din formue.

logo
Imperium Family Office
Vi kan hjælpe dig